Zet jouw mensen op één, daarmee heb je goud in handen

Vertrouwen, daadkracht en openhartigheid

Persoonlijk leiderschap en oprechte communicatie van mens tot mens mag in veel organisaties veel meer aandacht hebben. Dit versterkt vertrouwen, daadkracht en openhartigheid. Mensen stappen uit de schaduw. En zij laten het beste van zichzelf zien.

Als procesbegeleider, coach en communicatiespecialist maak ik moedige leiders en hun mensen bewust van de invloed die zij uitoefenen op de dynamiek in de organisatie. Ik wakker bij leiders de discussie aan met de vraag: Waar zit de olifant in de kamer? Ik zie een enorme potentie wanneer leiders openstaan voor de antwoorden op deze vraag en daarmee aan de slag gaan. 

Succes bereik je met anderen

Ik haal de onuitgesproken verhalen naar boven bij de mensen in de organisatie. Met deze diepere laag ga ik samen met leiders aan de slag. Met elkaar zorgen we ervoor dat de waarden van de organisatie van iedereen worden en dat iedereen deze deelt. Bij zo’n bedrijf blijven mensen werken en doen zij net dat beetje meer. 

Perceptie is een keuze

Ik help moedige leiders op een andere manier naar zichzelf en anderen te kijken. Zodat zij steeds weer uit nieuwsgierigheid en openhartig het gesprek aangaan. Ik doe dat met mijn ruime ervaring in leiderschap en verbindende communicatie. Ik bouw met moedige leiders aan een plek waar mensen zich gezien en gehoord worden. 

Moedig leiderschap begint bij jezelf

De stille boodschap gonst vaak harder door dan menig leider zou willen. Dit doorbreken begint wanneer leiders de moed hebben hun eigen waarden en overtuigingen te bevragen en zij erop toezien dat wat zij zeggen en doen leidt naar de beste intenties. Zij helpen mensen het beste van zichzelf te zijn.   

Dit levert op:
– vertrouwen,
– verbinding,
– daadkracht,
– openhartigheid,
– talent dat blijft,
– minder uitval door burn-out en
– een nog betere klantgerichtheid.

100% culture proof staat voor moedig leiderschap:

 Bewust van de eigen invloed op de dynamiek in zichzelf en de ander.

Bouwt aan vertrouwen, daadkracht en openhartigheid.

Haalt de diepere laag naar boven.

Voert het gesprek over datgene waarover het ook echt moet gaan.

En helpt de ander het beste van zichzelf te zijn.

Waar zit bij jullie de olifant in de kamer?

Reis mee en zoek de verschillende routes van vertrouwen en verbinding. In het hier en nu met de organisatiekaders als rode draad. Waarbij jij weet wat je belangrijk vindt, waarvoor je staat en hoe je dit wilt uitdragen. 

Contact

Marisa Hulsebosch
marisa@100procentcultureproof.nl
T 06 23404867

Wanneer leiders zich voor de volle 100% realiseren dat zij goud in handen hebben met de mensen in het bedrijf, dan zetten zij deze mensen op de eerste plaats.

Ik help leiders de blinde vlekken in hun team of bedrijf naar boven te halen, opdat we het gesprek met de mensen aangaan over datgene waarover het ook echt zou moeten gaan. In het hier en nu met de organisatiekaders als rode draad. Zodat jij als leider jouw mensen helpt het beste van zichzelf te zijn.