Oprechte nieuwsgierigheid en lef

Wat is er mooier dan anderen verder helpen met iets dat je graag doet en waar je goed in bent? Met 100% culture proof help ik bedrijven om medewerkers, teams en afdelingen het beste uit zichzelf te halen, zodat de organisatie succesvoller wordt en verder groeit. Dat doe ik door met oprechte nieuwsgierigheid op zoek te gaan naar het verhaal van de ander, zodat we het gesprek voeren over datgene waarover het ook echt zou moeten gaan.

Al ruim twintig jaar houd ik me in organisaties bezig met marketing, communicatie, HR-management, bedrijfspsychologie en leiderschap. Tijdens mijn HEAO-opleiding vond ik dit al de boeiendste vakken. En nog steeds komen deze onderwerpen als een rode draad terug in het werk dat ik doe, de congressen die ik bezoek en de boeken die ik lees.

En verder…

Aan het begin van mijn loopbaan werkte ik vooral op het snijvlak van marketing, sales en communicatie. Vanuit de gedachte binnen beginnen is buiten winnen ben ik mezelf in de afgelopen tien jaar verder gaan specialiseren in employer branding, internal branding, cultuurvraagstukken, persoonlijk leiderschap, emotional agility en coaching.

Om mijn kennis op het vlak van leiderschap nog verder te ontwikkelen heb ik in 2020 de opleiding Secure base coachen afgerond. Hierdoor heb ik mijn vaardigheden kunnen uitbreiden om vanuit vertrouwen en verbinding het gesprek aan te gaan, zodat je het echte gesprek voert.

Mijn aanpak is creatief en constructief, let’s keep it simple is mijn motto. Met enthousiasme, een positieve en pragmatische instelling en een gezonde dosis humor bereik je de beste resultaten, is mijn ervaring. Aan tafel met opdrachtgevers en op de werkvloer, waar mijn werk zich ook afspeelt. Ik werk graag vanuit een partnership met mijn opdrachtgevers.

Voor een volledig profiel verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn-profiel.

Groeien met Marisa

Hoe proof is 100% culture proof?

Door haar enthousiaste nieuwsgierigheid heeft Marisa in korte tijd de waarden en drijfveren van de waterbouw boven water gekregen en kernachtig verwoord. En met haar samenhangende adviezen kunnen we onze branche - binnen en buiten - uitstekend profileren.

Henry Bleker – Vereniging van Waterbouwers

Marisa heeft ons geholpen om onze boodschap aan klanten en (nieuwe) medewerkers 'in lijn' te brengen met onze interne processen en communicatie. 'Buiten winnen, is binnen beginnen', was het devies. Ze beschikt over een aanstekelijk enthousiasme en brengt dit over op haar opdrachtgevers.

Rob van de Sanden – Panenqa

Contact

Marisa Hulsebosch
marisa@100procentcultureproof.nl
T 06 23404867

Waardengedreven

Vanuit vertrouwen, erkenning en waardering ruimte geven aan de mensen in de organisatie om het echte gesprek met elkaar aan te gaan. Oprecht contact maken en hardop durven zeggen wat lastig is. Dat is voor mij een waardengedreven cultuur.

Nieuwsgierig en oprecht de ideeën en weerstanden in de onderstroom naar boven halen, zodat je met al die perspectieven samen de ambities kunt waarmaken.